Garzon lakás – átgondoltan 18nm-en

Gyakran látjuk luxus jachtokon, vagy magán repülőkön, hogy a rendelkezésre álló csekély területet maximálisan kihasználják. Szerencsére kevesünknek van ilyen pici lakása, ám nekik – akik kénytelenek ilyen kis területen lakni – nyújthat ötleteket a most bemutatásra kerülő 18nm-es lakás.

Igen, jól olvasták: csupán 18 négyzetméter. Steve Sauer lakása ugyanis egy 102 éves, Seattle-i épület alagsorában található.

A lakberendezés kiváló példája az alaposan átgondolt térszervezésnek. A tulajdonos egyszerű IKEA és West Elm bútorokat kombinált a saját tervei alapján, asztalossal legyártatottal. Számos apró ötlettel segítette e kicsi lakás kihasználhatóságát. Olyan trükköket vetett be, mint a bejárati padlóba süllyesztett fürdőkád, a komplett házimozi rendszer, vagy a bár. A lakásban nincs semmi duplán, viszont sok mindennek van dupla funkciója.

Nekünk meg tanulnivalónk az aprócska tér, luxus jacht-szerűen nagyszerű kihasználásáról. Reméljük, nem hasonlóan kicsi lakásban él, ám, ha mégis, keressen meg – hátha segíthetünk:
Tel.: +36/209-411-41
E-mail: interior-design@freemail.hu

Forrás:
http://www.digsdigs.com/thoughtful-interior-of-182-square-foot-basement-apartment

Categories: