A SZÉP LAK-ban megjelent anyagok

Szép Lak – 2004 november
Egy amerikai-stílusú lakás Budapesten.
Sajnos csak kevesen ismerik az Észak-Amerika-i kontinens országainak jellegzetes ízlésvilágát, és mégkevesebb embernek adatott meg, hogy elsőkézből (azaz ott lakva) megtapasztalja mindezt.
Azoknak, akik ilyen „angolszász” hangulatra vágynak Németh Gábor lakberendező az első, és logikus választás…
A teljes képgaléria megtekintéséhez kattintson az alsó kis képekre!
Szép Lak – 2006 december
Németh Gábor lakberendező mostani munkája nagy kihívást jelentett. Egy 40 négyzetméteres lakásbelsőt kellett kialakítani egy nyugdíjas házaspár számára. Ám a nagymama süt-főz, nagypapa szerelmese a barkácsolásnak, sokat olvas , tévét néz. Gyakran vendégül látják az 5 fős családot, így a szűkös négyzetmétereken helyet kellett találni a nagy étkezőasztalnak is, sőt még egy vendégkanapénak is.

Okos döntésnek bizonyult a nagyszülők ízléséhez igazított „angolszász” hangulat, ami még kisebb büdzséből is kivitelezhető. A lakberendező ötletes térkihasználással biztosította, hogy a kis alapterület ne kényszerítse a nagyszülőket életmódbeli változtatásra…
Szép Lak – 2007 november
Beszámoló a 2007-es őszi BNV LOSZ Trendsziget enteriőrjeiről…
„A középszerűtől igencsak eltávolodott ez a kristályként ragyogó enteriőr, mely érkezhetett akár a Star Wars-t idéző jövőből, vagy a 70-es évek diszkóvilágából is. Az extrém megjelenés leginkább a provokatívan szokatlan anyaghasználatnak, a ma még ritkán alkalmazott fekete falszínnek és a pink kárpitnak köszönhető…A vendégkönyv bejegyzése szerint jónéhányan azonnal beköltöztek volna ide.”
(A képeket a „PORTFOLIO” rovatban találja)
Szép Lak – 2010 október
Beszámoló a 2010-es őszi BNV LOSZ Trend-sziget enteriőrjeiről…

Categories: