Trend-sziget – BNV 2007 – Exhibition Booth Interior

Az a megtiszteltetés ért, hogy a 2007-es őszi BNV-re a Lakberendezők Országos Szövetségének felkérésére tervezhettem egy enteriőrt.

A nemes feladatra az előző évek „ÉV LAKBERENDEZŐI”-t illetve különböző pályázatnyertes kollégákat kért fel a LOSZ, így jómagam is részese lehettem e kihívásnak. Társtervezőként az egyik legigéretesebb ifjú tehetséget választottam, akivel már több közös projektben együtt dolgoztam – így a köztünk lévő összhang garantált volt.

Az alábbi képeken látható munkánk gyümölcse, mely gyakorlatilag minden látogatót megállított, és vélemény nyilvánításra „provokált”. Ám (nem is titkolt) célunk épp ez volt:

  • Megmutatni, hogy a hazai lakberendezők is tudnak New York, Amsterdam, vagy Milano szintű enteriőrt tervezni és kivitelezni.
  • Felhívni a figyelmet arra, hogy nem kell félni a színektől formáktól, az ízlésesen összeválogatott eklektikától.
  • A szokatlan anyagok (fém, üveg, tükör) újszerű és forradalmi felhasználási lehetőségeit megcsillantani.
  • És végül, de nem utolsó sorban: bemutatni, hogy nem csak „hagyományos” konzervatív, vagy minimál stílusú enteriőröket tudunk tervezni, hanem fiatalos, bátor, sőt ha kell akár provokatívan előremutatót is…legyen az akár lakás, iroda, rendelő váróterme, akár étterem, bár, disco, vagy solarium, netán kondiszoba!
  • A végredmény egyedi és a megrendelő igényeire szabott!
    A képzeletnek pedig semmi sem szabhat határt…

Categories: