Minimalista enteriőr – San Francisco

A minimalizmus nem kontinens, vagy ország függő. A képeket szereplő lakás például San Francisco-ból származik, de tartalmaz olyan elemeket és ötleteket, amit idehaza is meg lehet valósítani.

Kaliforniában a Nob Hill-en épült a bemutatásra kerülő ház, melynek minimalista stílusú enteriőrjeit Garcia Tamjidi építész és lakberendező stúdiója jegyzi. Maga a ház nem mondható kicsinek – legalábbis magyar léptékkel. A San Francisco egyik dombjára épült, 250 négyzetméteres apartman csodás panorámával rendelkezik a Pacific-Union Club-ra, Grace Cathedral-ra és a Masonic Center-re, amit a galériás kiképzés maximálisan meg is ragadott. Szinte minden helység természetes fénnyel bőven ellátott, és ezt a felhasznált puha anyagok és lágy színek csak fokozzák. A lakás berendezése maximálisan funkcionalista, azaz minimal stílusú, ám ugyanakkor a luxus érzését keltő.

Márvány pultok a konyhában és fürdőben, természetes fából készült pódiumok (a tulajdonos műgyűjteménye számára), és egy kő-kandalló a fő elemei e lakásnak. A krémszínű, lágy árnyalatok, a kiegészítőnek használt halványkék, és a természetes kő szürkés tónusai a meghatározók minden helységben – egybefogva ezzel az egész enteriőrt. A felújítás és lakberendezés Garcia Tamjidi-t dícséri.

Érdemes elidőzni kissé a mellékelt képeken, és ellesni a tengerentúli lakberendező által kreált hangulatból a hazai lakásokba is egy pár ötletet. De, ha még többre vágyna, ne habozzon, hívjon fel minket:
Tel.: +36/209-411-416
E-mail: interior-design@freemail.hu

További info:
http://www.garciatamjidi.com/
via: http://www.digsdigs.com/warm-soft-and-minimalist-apartment-interior-design/

Categories: