A lakberendezési folyamat

A lakberendezői szolgáltatás és a költségek részletezése:

A televíziós lakberendezési műsorok gyakran mutatnak be olyan álomszerű helyzetet, hogy a lakástulajdonos csak megbíz egy enteriőr-tervezőt, majd elmegy otthonról és pár nap múlva minden kész (és persze minden tökéletes). A valóságban a lakberendezés ehhez képest lényegesen hosszadalmasabb es összetettebb. Varázsütésre csak a tévéműsorokban születnek új otthonok – amelyeket hetekig-hónapokig tartó filmforgatás után, a vágószobában alakítottak 20-30 perces műsorrá. Az álomgyár csodái es a valós lakberendezés között szinte semmilyen összefüggés nincs. Ne dőljön be a televíziós álomvilágnak!
Miért annyi, amennyi?
A minimális tervezői díj a gyakori és rendszeres egyeztetési munkával fejlődő enteriőr-tervezési munka összes terheihez fedezetet kell, hogy nyújtson. Azt is figyelembe kell vennünk, hogy a lakberendezőnek a kapott honoráriumból újra kell termelnie a tevékenységéhez szükséges eszközparkot (pl. iszonyat mennyiségű papír és színes festék fogy, a szoftverek is igen költségesek), továbbá finanszíroznia kell tudásának szintentartását, és továbbképzését. Ha ezekre nem kínál fedezetet a díjazás, akkor veszélybe kerül az elvégzendő munka minősége vagy teljesíthetősége, illetve a lakberendező szakember, mind egzisztenciális, mind pedig szakmai értelemben lenullázza magát!
Vagy Ön dolgozna jelenlegi munkahelyén a mostani fizetése feléért…?
Az olcsón elvégzett munka, olyan is lesz! De, ugye ezt nem akarja saját bőrén megtapasztalni?
Számos lakást kellett már rendbe tennünk mások által elvégzett „olcsó lakberendezői tevékenység” után. (És ez mindenkinek sokkal többe kerül, mintha elsőre szakszerűen végezték volna el a dolgot…)

Az elnyert díjak, és szakmai elismerések garanciát jelentenek a minőségre – és lehet, hogy kicsivel többe kerülünk, de az Ön otthonát szépítjük, amit évtizedeken át lakni fog. Hát nem éri meg egy kicsit többet költeni rá (inkább, mint aztán később bánni, hogy „jaj, ha akkor pár ezressel többet költök…”).

Lakberendezői szolgáltatás, és a munka menete:

 • Lakberendezési tanácsadás (szóbeli)
 • Konzultáció a megrendelő igényeiről és lehetőségeiről (a koncepció kialakítása)
 • A helyiségek belsőépítészeti kialakítása, vagy átalakítása (gépészeti-, víz-, és elektromos berendezések telepítésének helye)
 • Lakások vagy irodák (éttermek, rendelők, stb.) berendezésének megtervezése
 • Egyedi, beépített jellegű bútorok tervezése
 • Berendezési tárgyak konszignálása (beszerzési források megnevezése)
 • Berendezési tárgyak és dekoráció kiválasztása (vásárlásban való részvétel)
 • Tervezői művezetés, kivitelezés felügyelete, lebonyolítása
  Minden lakás más, és egyedi
  Ezért nem biztos, hogy árlista szerint azonnal megmondható, hogy mennyibe kerül majd a lakberendezés. Kérem, érdeklődjön a lakberendezési szolgáltatás részletes menetéről és várható költségeiről az alábbi elérhetőségeken:
 • E-mail: interior-design@freemail.hu
 • Telefon: +36/209-411-416
  Alul (a képgalériában) vázlatosan bemutatjuk egy lakás születését a lakberendező keze alatt…
  Kattintson a képekre és képzelje el, hogy saját lakása is megújul – majd keressen meg minket:
  Alkossuk meg együtt az ÖN OTTHONÁT – és legyen bármilyen stílusú is, kívánságát teljesítjük…

Categories: