Lakberendezés / Különleges enteriőrök

Minimalista enteriőr - San Francisco

A minimalizmus nem kontinens, vagy ország függő. A képeket szereplő lakás például San Francisco-ból származik, de tartalmaz olyan elemeket és ötleteket, amit idehaza is meg lehet valósítani.

Garzon lakás - átgondoltan 18nm-en

Gyakran látjuk luxus jachtokon, vagy magán repülőkön, hogy a rendelkezésre álló csekély területet maximálisan kihasználják. Szerencsére kevesünknek van ilyen pici lakása, ám nekik - akik kénytelenek ilyen kis területen lakni - nyújthat ötleteket a most bemutatásra kerülő 18nm-es lakás.

Barbie álomotthon Malibuban

Ki ne ismerné a Barbie babát? Lányok milliói játszottak (játszanak) vele világszerte, és sokuknál e szenvedély megmarad, olyannyira, hogy elkötelezett gyűjtőkké válnak. A Barbie időről időre megújulva, ikonikus alakjává vált a huszadik századnak - és, ki gondolná: őnagysága már erősen korosodik, hisz túl van az ötvenen...

Vanity Club, Hard Rock Casino, Las Vegas

Egy korábbi írásomban már bemutattam egyet a "Mr.Important Design" Stúdió alkotásaiból (Gitane étterem, San Francisco), és most is az ő munkájuk következik.

Gitane Restaurant, San Francisco

Maga a "gitane" szó cigányt jelent, eredete még egyiptomra utal, és hasonló hangzású a spanyol (Gitano), illetve francia nyelvben (Gitan), de még az angolban is (Gypsy). Azon messziről jött nomádokat nevezték így valamikor, akik elég egzotikusak voltak ahhoz, hogy egyértelműen behatárolható legyen honnan is jöttek. A cigányság itt abban a szabadelvűségben, kulturális összetettségben jelenik meg, amit a nyugati ember számára a cowboy-okkal rokon "öntörvényűségben" és misztikumban nyilvánul meg.

A Karib tenger kalóza - Látogatás Johnny Depp jachtján

A Karib-tenger kalózának hajóján nyaralhatunk tizedmagunkkal (plusz a 8 fős személyzettel) a Földközi-tengeren, feltéve ha e különleges vakációra van 130 ezer dollárunk (azaz 26 millió forintunk)...