Lakberendezés / Mit adhat a Lakberendező

Átépítés, felújítás - Remodelling

Új év, új trendek. Ezúttal azonban nem a színek és formák világába tekintünk előre. A CBS MoneyWatch.com honlapon közzé tették a 2011-re várható amerikai lakásfelújítási trendeket.

Bútor renoválás - Furniture renewal

Régi mániám a lomtalanításkor - érdemtelenül - szemétre kerülő bútorokról. Most azonban arról számolok be, hogy miként ssegíthet egy lakberendező abban. hogy ne kelljen régi, szeretett bútorától megválnia.

Ingatlan vételár növelés - Home Staging

Szeretné értékesíteni ingatlanját? Méghozzá gyorsan és a legjobb áron? Meddig hajlandó elmenni, hogy az Ön lakásába szeressenek bele a vevők? Eljött az idő amikor az eladóknak is komolyan kell venniük az ingatlanuk felkészítését az eladásra, mégpedig abból az egyszerű okból, hogy ebben a nagy ingatlandömpingben eladhatóbbá és nagyobb értékűvé váljék az ingatlanuk. Erre találták ki a Home Staging módszert, a lakás "vizuális tuningját"- és mindez nehezen megy, egy képzett lakberendező segítsége nélkül...

10+1 ok arra, hogy miért dolgozzunk lakberendezővel

A lakberendezés könnyűnek látszik, amíg ki nem próbálja az ember magának. Az "áá, egy hétvége alatt kész" projekt több hetesre, sőt hónaposra nyúlik.

A bútorboltból-bútorboltba vándorlás, a reménytelen parkolóhely keresés, lökdösődés és a kiválasztás nehézsége idegőrlő tud lenni. A megvett bútor mégsem fér be, vagy befér ugyan, de nagyon nem illik a többi stílusához - pedig a bútorszalonban olyan jól nézett ki. A szaküzlet nem veszi vissza a kibontott, kicsomagolt bútort, stb., stb. Észre sem vesszük és már nem is állunk szóba a párunkkal, vagy ellenkezőleg, hangos veszekedésbe torkollik a "laza egy-hétvégés" kaland.

Ezek után már könnyű kitalálni, érdemes-e lakberendezőt felfogadni? Ha azonban még mindig hezitálnánk - segítségül - az alábbiakban sorra vettem a legfontosabb érveket, hogy mi az, amivel egy hivatásos lakberendező hozzájárulhat a családi béke megőrzéséhez.

Kattintson a fenti sárgabetűs címre a részletekért! Kezdhetjük? Nos, akkor lássuk csak:

A lakberendezési folyamat

A lakberendezői szolgáltatás és a költségek részletezése:

Preferált partnerek

Egy jó lakberendező sok stílusban otthonosan mozog. A szép és harmónikus otthonok megalkotásához azonban megbízható társakra (partner cégekre) is szükség van.