a SZÉP LAK-ban megjelent anyagok

Szép Lak - 2004 november

Egy amerikai-stílusú lakás Budapesten.
Sajnos csak kevesen ismerik az Észak-Amerika-i kontinens országainak jellegzetes ízlésvilágát, és mégkevesebb embernek adatott meg, hogy elsőkézből (azaz ott lakva) megtapasztalja mindezt.
Azoknak, akik ilyen "angolszász" hangulatra vágynak Németh Gábor lakberendező az első, és logikus választás...
A teljes képgaléria megtekintéséhez kattintson az alsó kis képekre!

Szép Lak - 2006 december

Németh Gábor lakberendező mostani munkája nagy kihívást jelentett. Egy 40 négyzetméteres lakásbelsőt kellett kialakítani egy nyugdíjas házaspár számára. Ám a nagymama süt-főz, nagypapa szerelmese a barkácsolásnak, sokat olvas , tévét néz. Gyakran vendégül látják az 5 fős családot, így a szűkös négyzetmétereken helyet kellett találni a nagy étkezőasztalnak is, sőt még egy vendégkanapénak is.

Okos döntésnek bizonyult a nagyszülők ízléséhez igazított "angolszász" hangulat, ami még kisebb büdzséből is kivitelezhető. A lakberendező ötletes térkihasználással biztosította, hogy a kis alapterület ne kényszerítse a nagyszülőket életmódbeli változtatásra...

Szép Lak - 2007 november

Beszámoló a 2007-es őszi BNV LOSZ Trendsziget enteriőrjeiről...
"A középszerűtől igencsak eltávolodott ez a kristályként ragyogó enteriőr, mely érkezhetett akár a Star Wars-t idéző jövőből, vagy a 70-es évek diszkóvilágából is. Az extrém megjelenés leginkább a provokatívan szokatlan anyaghasználatnak, a ma még ritkán alkalmazott fekete falszínnek és a pink kárpitnak köszönhető...A vendégkönyv bejegyzése szerint jónéhányan azonnal beköltöztek volna ide."
(A képeket a "PORTFOLIO" rovatban találja)

Szép Lak - 2010 október

Beszámoló a 2010-es őszi BNV LOSZ Trend-sziget enteriőrjeiről...Share |