Tervezői hitvallás

"Bár a célok közösek, van egy vékony határmezsgye építészet és lakberendezés között. A mérnök ismeri a téralkotás matematikai és mértani összefüggéseit, és házat tervez a testednek. A lakberendező érzi a színek és hangulatok varázsát, és a térből otthont teremt a lelkednek."

Hagyományokból táplálkozva, de a mai kor modern elemeit is felhasználva, ám mindig a megbízó érdekeit szem előtt tartva - ez a mottóm. Legyen bár New York, Madrid, Milano, vagy Budapest, nagyváros avagy vidék, az elegáns és jól használható terek, a kényelem és otthonosság az, amire mindannyian vágyunk.
Hiszek abban, hogy a lakberendező egy olyan szakember, aki segíti megbízóját abban, hogy a végeredmény minden képzeletet felül múljon. A képzelet és együttműködés eredménye így egy olyan otthon lesz, mely személyre szabott és magától értetődő mire megszületik. A jó tervező a kliense legbelsőbb gondolatait hozza felszínre és valósítja meg.
Az igazi lakberendező a megbízója szükségleteit, életmódját és ízlését szem előtt tartva soha nem magának tervez, a létrejött végeredmény - stílustól függetlenül - a kliense személyiségét tükrözi.
Nincs két egyforma lakás. Minden munka különböző és egyedi, ezért minden klienssel speciális figyelemmel és törődéssel foglalkozom.
Az Ön otthonát hozzuk létre, ezért fontos, hogy az olyan kényelmes legyen, amennyire csak lehet - és ez nem csak a végeredményre vonatkozik, hanem már a tervezési folyamatra is.
Hívjon fel, írjon e-mailt, keressen meg - lehet, hogy többet segíthetek lakása otthonossá tételében, mint most gondolná.

Dr. Németh Gábor
LOSZ Elnökségi tag
Az "ÉV LAKBERENDEZŐJE - 2006"
Közönségszavazat I. helyezett
A Blue-Loon Interior Design az
"ÉV LAKBERENDEZŐ TEAMJE - 2012"

- Telefon: +36/209-411-416
- E-mail: interior-design@freemail.hu